Vi har medarbejderne til din branche

Løsninger

LF Services kan levere hele arbejdssjak bestående en række forskellige håndværkere samt arbejdsledere og projektledere. Den største efterspørgsel oplever vi pt. i forhold til betonarbejdere, tømrere, elektrikere, svejsere, smede, jernbindere ligesom vi jævnligt leverer vikarer inden for et bredt spekter af håndværkere og kompetencer.

Vores vikarservice sparer jer for at bruge tid og ressourcer på rekruttering til udvalgte eller særlige opgaver. Det gør vi ved at levere løsninger i form af hele arbejdssjak eller vikarer med dokumenterede eller ligefrem kontrollerede kompetencer. Desuden kan vi levere en fuld løsning med henblik på at opfylde eventuelle sociale klausuler i jeres opgaver.

Vi kender forholdene på byggepladserne og de vilkår, entreprenørerne arbejder under. Derfor ved vi, at sikker drift og overholdelse af aftaler, mødetid osv. er altafgørende. Det ved vores vikarer også.

Sådan gør vi

Når du vælger LF Services er du sikker på, at vi gør hvad vi kan for at gøre hele processen så nem som overhovedet muligt for dig som kunde. Det betyder bl.a., at vi tager os af alle de administrative opgaver i forbindelse med ansættelsen af dine midlertidige medarbejdere, hvilket sparer dig for både tid og ressourcer.

Vi rekrutterer både lokalt og internationalt og kan blandt andet via vores kontor i Polen skaffe udenlandske vikarer, der har lige præcis de faglige egenskaber og kvalifikationer, som efterspørges.

Vi samarbejder med Dansk Industri, Dansk Byggeri og 3F. Det er din sikkerhed for, at vores vikarer er ansat på de samme løn- og overenskomstmæssige vilkår som fastansatte i et tilsvarende job.

Vi gør det nemt

Hos os følger rekrutteringen af dine midlertidige medarbejdere altid en fast proces.

Proces LF

  • Vi bruger den nødvendige tid til at sætte os ind i dine behov for ny arbejdskraft.
  • Vi står for rekrutteringsprocessen og der er altid en medarbejder fra vores kontor med på vikarens første arbejdsdag for at sikre den bedste start på det nye samarbejde.
  • Vi står for afviklingen, når vikarperioden er forbi.
  • Vi står til rådighed for dig og vikaren døgnet rundt, hvis der skulle opstå akutte behov.

Kontakt os

Kontakt os på telefon eller benyt nedenstående kontaktformular.

Kontakt LF Services

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked